CléBelle Training Center

title

Wil jij je verder specialiseren of heb je nog wat nood aan extra praktijk? Dan ben je bij CléBelle Training Center aan het juiste adres. Als gespecialiseerd voetverzorger met een eigen praktijk pas ik zelf regelmatig de nieuwste technieken toe. Hierdoor worden deze bijscholingen met veel praktijkervaring geven.

Met een jarenlange ervaring als hoofd van financiële diensten en dossierbeheerder in boekhoudkantoren ken ik ook deze materie door en door. Met dit onderwerp komen we dagelijks in aanraking in onze praktijk.

Het delen van mijn kennis en ervaring op deze gebieden is één van de dingen die ik het liefste doe. Pedicures zien groeien, verbeteren, alsook hun inzicht in hun eigen bedrijf geven, geeft mij een enorme voldoening.
De opleidingen worden gegeven in zeer kleine groepen. Zo kan er heel individueel gewerkt worden en zie je enkel wat voor jou belangrijk is. Dankzij deze methode zal jij als student alle aandacht krijgen en hoef je niet te wachten voor hulp . Elke cursus kan op deze manier worden afgestemd op de aanwezige studenten en hun noden.

De datums van de georganiseerde opleidingen kunnen allemaal gevonden worden op onze facebook pagina ClebelleTrainingCenter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je steeds op de hoogte van de geplande opleidingen.

Zou je toch graag een opleiding privé volgen? Of schikt de datum je niet? Dan is dit is uiteraard geen probleem! Stuur dan een mailtje naar training@clebelle.be en dan zoeken we samen een gepaste datum of opleiding.

BOEKHOUDEN/ADMINISTRATIE

Starten met je eigen zaak

Je eigen zaak starten, hoe begin je hier aan, welke stappen moet je ondernemen, welke documenten heb ik nodig, hoeveel kost me dit??

Ook op gebied van boekhouding krijg je al heel wat nuttige informatie mee.

We proberen ons vooral toe te spitsen op het starten van een eenmanszaak voor pedicures, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, maar de stappen zijn voor elke oprichting van een zaak hetzelfde. Dus ook andere sectoren zijn welkom.

Duur : 3 uur
Prijs: € 105 excl BTW

Je eigen boekhouding voeren

Wil jij ook besparen op je kosten? Een grote kost verminderen en als voordeel nog eens meer inzicht krijgen in je eigen zaak?? Geweldig! Dan is dit de ideale opleiding voor jou! We starten met het voeren van onze eigen boekhouding. Minder kosten bij de boekhouder en je weet op elk moment waar je staat! Dankzij deze opleiding en de handige tool van CléBelle Training Center wordt boekhouden simpel voor iedereen.

We bekijken in de praktijk hoe we onze dagboeken moeten invullen, welke kosten we mogen inbrengen, hoe we onze winst gaan bepalen en hoeveel belastingen we gaan moeten betalen.

Duur : 2 halve dagen (2x 3uur)
Prijs : € 210 excl BTW

Je eigen BTW aangifte invullen

We leren om zelf onze BTW aangifte in te vullen en in te dienen.

Voorkennis van het voeren van je boekhouding is nodig, volg dus best eerst de opleiding “ je eigen boekhouding voeren”.

Duur: 3 uur
Prijs: € 105 excl BTW

Kostprijsberekening

Hoeveel kost mijn behandeling? Hoeveel moet ik vragen voor mijn geleverde diensten?

Zijn de termen Cash flow, break even point, directe-en indirecte kosten, jou onbekend? Hoog tijd om deze opleiding te volgen!

We gaan heel praktijk gericht aan de slag voor het berekenen van jouw kostprijs. Indien je reeds beschikt over eigen cijfers breng deze dan zeker mee zodat je dit onmiddellijk op jouw bedrijf kan toepassen!

Duur : 3 uur
Prijs: € 105 excl BTW

Privé opleiding boekhouding

Wil je zelf starten met je zaak en heb je al wat notie van boekhouden, heb je specifieke vragen over jouw boekhouding, of heb je gewoon liever 1 op 1 les? Dan kan deze privé opleiding voor jou de oplossing zijn.

We bekijken samen op voorhand want voor jou belangrijk is en gaan heel gericht te werk.

Duur : In samenspraak
Prijs: € 60 excl BTW / Uur

VOETVERZORGING

Nagelreconstructie

Onychoplastie kan je toepassen bij een trauma nagel maar ook voor ingegroeide nagels. Er bestaan verschillende materialen waar we mee kunnen werken. We starten eerst met een deel theorie en gaan dan over tot de praktijk. Een model is niet nodig, we oefenen dit op een oefenvoet en op elkaar.

Je hoeft niet te investeren in de producten. Voor een kleine meerprijs kan je de producten gebruiken van de praktijk. Zo spaar je alvast geld uit!

Duur: 3 uur
Prijs: € 105 excl BTW

De mycose nagel

Een theoretische les over schimmelnagels. Welke soorten schimmels bestaan er, hoe sporen we ze op, wat kunnen we als pedicure betekenen, welke behandelingen zijn toepasbaar, welke stoffen werken tegen schimmels, …

Kortom een ideale opleiding om als pedicure je kennis te verreiken want een schimmelnagel zien we heel regelmatig in onze praktijk!

Duur: 3 uur
Prijs: € 105 excl BTW

De ingegroeide nagel

Een theoretische les over de ingegroeide nagel. Hoe ontstaat een ingegroeide nagel? Welke verschillende fases worden er doorlopen? Welke soorten bestaan er? Welke technieken kunnen we als pedicure toepassen om onze patiënt van deze pijnlijke aandoening af te helpen? Wanneer verwijzen we door naar een arts? Welke hulpmiddelen bestaan er voor deze aandoening?

Deze cursus zal je kennis over de ingegroeide nagel doen verruimen en stelt je in staat om een specifiek behandelplan op te stellen voor je patiënt.

Duur: 3 uur
Prijs: € 105 excl BTW

Nagelbeugels

Hoe werkt een nagelbeugel, Welke beugels bestaan er, welke werkt het beste in een bepaalde situatie. Deze cursus bevat zowel een theorie gedeelte als praktijk.

We plaatsen de BS Spange beugel alsook de Podofix. In de prijs zit het gebruik van het materiaal inbegrepen.

Duur: 3 uur
Prijs: € 135 excl BTW

Composiet beugel

In deze cursus bespreken we de composiet beugel. Hoe werkt deze beugel, wanneer kunnen we deze toepassen, wat zijn de contra-indicaties,…

We plaatsen na de theorie deze beugel op mekaar of op een oefenvoet. Het gebruik van het materiaal zit in de prijs inbegrepen.

Duur: 3 uur
Prijs: € 135 excl BTW

Plaatsen van gellak op de tenen

Wil jij ook gellak kunnen plaatsten op de tenen? Dit is een ideale aanvulling op je diensten!

We starten met een klein stukje theorie en gaan dan over tot de praktijk. Een model is niet nodig, we oefenen op elkaar of op een oefenvoet.

Ook materiaal hoef je niet aan te schaffen. Je kan voor een kleine meerprijs werken met de producten van de praktijk. Heb je zelf al gellak in je bezit? Geen probleem neem deze dan gerust mee en dan oefenen we hier mee!

Duur: 2 uur
Prijs: € 70 excl BTW

Privé opleiding voetverzorging

Heb je toch nog moeite met het behandelen van die ingegroeide nagel? Weet je nog niet goed hoe je frees werkt? Heb je nood aan een extra boost voor je zelfvertrouwen? Of zit je toch nog met specifieke praktijk gerichte vragen?

Het betreft hier privé lessen zodat je jezelf nog wat kan bijscholen op heel specifieke punten die voor jou belangrijk zijn.

Tegen een meerprijs is er ook de mogelijkheid om met het materiaal van de praktijk te werken.

We kunnen samen werken op een model of op een oefenvoet.

Duur : In samenspraak
Prijs: € 60 excl BTW / Uur

MANICURE

Anatomie nagel en nagelziektes

Anatomie van de natuurlijke nagel, welke pathologieën (nagelziektes/problemen) bestaan er, hoe kunnen we deze verhelpen als nagelstyliste. Hoe passen we correct de hygiëne regels toen in onze praktijk. Deze opleiding is aangeraden om mee te starten voor je aan de slag gaat met het aanbrengen van gellak.

Duur: 2 uur
Prijs: € 70 excl BTW

Plaatsen gellak op de handen praktijk

Deze cursus is uitsluitend praktijk gericht. We starten met het toepassen van een correcte manicure en plaatsen dan de gellak op de handen. Je voorziet zelf een model. Er hoeft geen startpakket aangekocht te worden, je kan werken met de producten van de praktijk. Deze zijn inbegrepen in de kostprijs van de opleiding.

Duur: 3 uur
Prijs : € 125 excl BTW